CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun isim açıklamadan, “Bir bakan ‘Yeğenimi iyi bir yere yerleştirin’ diye ÖSYM Başkanı Ali Demir’e mail gönderdi” iddiası doğru çıktı. ÖSYM Başkanı Ali Demir’in önce telefon sonra e-postayla işletildiği ortaya çıktı. Demir’in ‘çakma’ bakandan destek talep ettiği, ‘çakma’ bakanın ise Demir’den torpil istediği anlaşıldı. YÖK, Demir’i toplantıya çağırdı.
Demir Aynı gün saat 21.41′de aynı adresten Demir’e gönderilen şu e-posta geldi: Ali beymerhaba Öncelikle benimsize her konuda destek olacağımı bilmenizi isterim… Benimçok sevdiğimbir yiğenim var.. bu kızımızın tek hedefi doktor olmaktır… Ama alt yapısı zayıf olduğu için… aşırı psikolojik depresyona girdi ve bu durum hem ailesini hemde dayısı olarak beni çok üzüyor… benim sizden isteğimiz bu kızımızın bu önümüzdeki (ygs) ve (lys) sınavlarında başarı elde edip İstanbul içinde bir tıp fakültesine yerleşmesini sağlamaktır. Sizden bu yardımınızı esirgememenizi rica ediyorum. Bu konuda yardımınızı bekliyorum. selamlar. Hayati Yazıcı”
- Bakan Yazıcı ile Demir telefonda konuştu mu?
- O kişi Demir’in özel cep telefonuna nasıl ulaştı?
- Demir, maili neden özel adresinden gönderdi?
- Bakan Yazıcı’nın bu mailden ne zaman haberi oldu?
- Neden 26 Ekim’de suç duyurusunda bulunulmadı?
- Olaydan sonra Bakan’a bilgi verildi mi?
- Meçhul kişinin telefonu hemen nasıl bulundu.
Bir Yorum Yazın
E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen ( * ) gerekli alanları doldurunuz.
Bunu kullanabilirsiniz HTML etiketler ve öznitelikler:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <s> <ins> <strong>
Yorumu Gönder